Aquest cap de setmana passat la secció de Via Olímpica Masculina del nostre club, l’Egiba, és va desplaçar fins a Matosinhos (Portugal) per disputar la 10ª edició de la competició internacional GymSport.

La participació de diferents països com Hongria, Gales, Escòcia, Andorra i diferents Clubs d’Espanya e Portugal i amb el format de classificació general (All-round) de dissabte, més les finals del 6 millors de cada aparell de diumenge, fa que sigui una competició molt atractiva i formativa.

El Club va participar en la categoria Youth amb Alvaro Giraldez, Pau Sucias, Marti Estarli, Arnau Delgado, Aitor Gomez e Marti Flores i en Junior l’andorrà Joan Prat i el Montbuienc Fidel Serra.

En el concurs general (C-I) de dissabte Marti Flores va acabar en 4ª posició a només dues dècimes del podi i és va poder classificar per les finals dels 6 millors 5 aparells on va assolir la medalla d’Or a Salt, la Plata a paral.leles i el bronze a Barra fixe. Per altra banda Pau Sucias va aconseguir la classificació per la final de Cavall d’Arcs on va ser quart a tant sols una dècima del tercer. En Junior Fidel Serra va disputar les finals de Cavall d’Arcs i barra fixa.

dav