Aquest cap de setmana el nostre equip absolut de l’Egiba competeix a València a la última jornada de la fase regular de la lliga iberdrola de primera divisió.

Empatats en punts amb el Xelska Balear, liderem la fase regular, i afrontem aquesta competició amb l’objectiu de classificar-nos per a la gran final dels quatre primers equips classificats en la primera divisió.

Carla Font, Lorena Medina, Mar Palliso, Berta Franquessa, Berta Monteagudo, Aina Solà i Laia Font, junt amb la xilena Simona Castro, seran les gimnastes que lluitaran per aconseguir els punts necessaris per arribar a la final. Andrea Carmona, serà baixa per aquesta competició, està recuperant-se encara de la seva lesió del mes passat.

Ja fa uns dies que Simona s’entrena a Manresa compartint les seves experiències amb nosaltres. La seva veterania, amb 30 anys d’edat i el seu bagatge en competició arreu del món, esperem que doni seguretat a les joves gimnastes bagenques a l’hora d’afrontar la competició. Participarà als aparells de Salt, Paral.leles i Barra.

Simona Castro, gimnasta de la selecció nacional de Xile, primera olímpica al seu país als JJOO Londres 2012, present també a Rio 2016. És medallista a nivell panamericà, sud-americà i copes del Món. Al març del 2019, va estar present a la gala de les estrelles de Londres, amb les gimnastes més referents a nivell mundial. Des de 2009, va competir als EEUU, a la lliga Universitària per la Universitat de Denver, on es va graduar en Administració d’Empreses el 2013. Actualment es prepara per al Campionat del Món Sttugart 2019, classificatori per als JJOO de Tokio.

La competició es podrà seguir en directe al Canal de “LaLigaSports” dissabte a partir de les 18:00 hores.

Molta sort!!