Thierno Diallo del nostre Club Egiba de Manresa continua sent un referent de la gimnàstica artística nacional. Amb 17 anys va passar a formar part de l’equip Nacional absolut i a hores d’ara és una peça clau en l’equip.

El seleccionador nacional Fernando Siscar compta amb els seus exercicis per potenciar la classificació de l’equip absolut en competicions importants i estudia les notes dels gimnastes per formar l’equip més competitiu possible i aconseguir en el Campionat del Món que es disputarà a Stutgart del 04 al 13 d’octubre, la classificació per els Jocs Olímpics de Tòquio.

Sense treure importància durant aquesta setmana del 10 al 14 d’abril és celebra el Campionat d’Europa absolut a Polònia, on el nostre gimnasta Thierno Diallo amb la resta de l’equip Espanyol Nicolau Mir, Rubén Lopez, Joel Plata, Adrià Vera i Rayderley Zapata és veuran la cara amb les màximes potencies d’aquest esport com Rússia, Ucraïna, Regne Unit, Alemanya, Itàlia, França, Turquia, Suïssa…