Les nostres gimnastes de la categoria Escolars, han estat aquest cap de setmana a Port Aventura per competir en la IV Trofeu de Gimnàstica Artística Wolf Events.

Les gimnastes d’Escolars D i E van fer un magnífic paper. En la categoria Open, Ariadna Barea va pujar al primer esglaó del podi en l’aparell de barra i va quedar 4ª en la classificació general, seguida de Marta Penya que va quedar en una 5ª posició. En la categoria infantil Open, Èlia Castells va classificar-se en segona posició en la classificació general, mentres que l’equip format per Elia Castells, Noa Delgado, Paula Jurado, Martina Closa, Judit Miquel, Nerea Olmo, Alba Lopez, Mar Font, Gina Rosich, Georgina Grane, Clara Aguilar, Mireia Mansilla, Nadia Power, Maia Sanchez i Rosa Garriga van classificar-se també en 2a posició per equips després d’una molt bona actuació. Nerea Pardo no va poder competir degut a una lesió recent.

En categoria Escolar B aconseguiren proclamar-se campiones del trofeu. L’equip Guanyador Format per Cèlia Sanchez, Noa Lizana, Martina Ruiz, Jana Sola, Paula Sorroche, Martina Selga, Irina Selga, Laura Martin, Iraia Lopez, Roser Chavala, Aina Macià, Abril Sala, Iona Parareda, Ona Santoria i Arlet Castells van realitzar una excel.lent competició. Cal destacar la segona actuació en la general i la tercera posició en l’aparell de barra de Roser Chavala i el bronze en l’aparell de Terra de la Cèlia Sanchez.

En la categoria Escolars C format per Berta Bové, Elsa Vargas, Carla Cerezo, Iris de Arco, Ivet Lopezosa, Vera Martinez, Julieta Marquez, Itziar Muñoz, Núria Guardiola, Lara Plata, Júlia Marimón, Martina Garcilópez, Laura Torras i Julia Call, van fer una bona actuació tot i no classificar-se.