Les nostres gimnastes Berta Bayona, Ruth Flores, Abril Hidalgo, Laia Monteagudo, Cristina Muñoz, Ariadna Rosell, Emma Santibañez, Clàudia Serrano, Rut Thomen, Alba Valverde, Clàudia Carretero, Maria Comallonga, Helena Costa, Leire de la Peña, Julia García, Julia Monteagudo, Clàudia Navarro i Júlia Sánchez, han competit aquest cap de setmana en el trofeu de gimnàstica organitzat pel Real Grup de Cultura Covadonga, a la ciutat de Gijón.

A les categories de base van participar 11 gimnastes en el nivell 4 i 3, on Ruth Flores va aconseguir la primera posició individual, 1ª en aparell de salt, 3ª a paral.leles i 2ª a barra d’equilibri.

Les 8 gimnastes restants van competir en les categories de Via Olímpica 3, 4 i 5. En nivell 3 Maria Comallonga va obtenir la primera posició individual, 1ª a l’aparell de salt, 2ª a paral.leles, 2ª a barra i 1ª a terra. Julia Garcia va quedar segona individuals i 3ª a paral.leles, 1ª a terra empatada amb Maria. Clàudia Carretero va pujar al tercer graó individual i 1ª a paral.leles. Julia Monteagudo obtingué la tercera posició a l’aparell de barra i Julia Sánchez tercera a terra.

A Via Olímpica 4, Helena Costa aconseguí la segona posició a barra i terra. I per acabar Leire de la Peña va obtenir la plata a la classificació individual i per aparells 3ª a salt i segona a barra d’equilibri.

Moltes felicitats a totes elles i als seus tècnics!!