Dissabte és va disputar al pavelló Municipal de Esports de Porqueres (Girona), la segona fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística masculina on hem estat present en diverses categories.

En promoció 5 Pep Sanchez aconsegueix l’or seguit dels seus companys Manel Lopez 2n i David Pujol 6è i aconsegueixen la primera posició per equips.

En la categoria de promoció 1 l’equip format per, Unai Muñoz 37è, Otger Guerrero 18è, Quim Martinez 21è i Adam Dalmau 9è obtenen la 4ª classificació per equips.

En promoció 2 l’equip format per Jan Ramos 11è, Marc Martin 31è, Lluc Segura 12è i Unai Moreno 42è baixen una posició respecte la primera fase i obtenen la sisena posició.

En promoció 3 l’equip format per Alex Peña 8è, Yeray casas 35è i Edgar Amil 32è obtenen la 8ª posició.

En promoció 4 l’Arnau Martin aconseguei la dotzena posició.

El gimnasta Biel Diaz puja al tercer esgraó del podi en la categoria de base 2.

En base 3 Adan Castell obté la 9 classificació.

L’equip de Via Olímpica per Alvaro Giraldez 1è, Aitor Gomez 3è, Arnau Delgado 6è, Pau Sucias 7è i Martí Estarlí 4ª pujan al podi en la primera posició.

Martí Flores obté la segona millor puntuació en Via Olímpica 8 i els seus companys de Via Olímpica 9 Fidel Serra i Joan Prat aconsegueixen la segona i tercera posició respectivament.

Moltes felicitats a tots els nostres gimnastes!!