Les gimnastes de l’equip de 1ª divisió format per: Mar Palliso, Lorena Medina, Carla Font, Laia Font, Berta Franquesa i Tisha Volleman, van participar en la 2ª Fase de la lliga Nacional Iberdrola quedant en una meritòria 2ª plaça.

L’equip que tot i notar la baixa d’Andrea Carmona peça important a l’hora de sumar puntuació, va comptar amb la mundialista holandesa Tisha Volleman com a gimnasta veterana per donar suport a l’equip.

Les gimnastes manresanes van encertar la competició en salt un dels seus millors aparells, començaven l’esdeveniment amb molt bon peu per liderar la fase, malgrat algunes errades comeses en l’aparell de barra van fer que l’equip no pogués gaudir de l’or. Aquest va ser per l’equip balear que es va imposar a casa lluitant fins al final contra l’equip manresà que va quedar a 7 punts del campió. Seguit per les gimnastes d’hospitalet. Xelska: 194,231, Egiba: 187,766 i Hospitalet: 187,367.

La potent i jove cantera de l’Egiba, suma 27 punts entre la 1ª Fase (on van aconseguir l’or) i la 2ª Fase que tenen la plata. Ara ja podem dir que tenim encaminada la final tot i que queda pendent una 3ª Fase el mes següent a València.