Abu Dhabi va donar la benvinguda a més de 7.000 atletes per competir en 24 esports als Jocs Mundials de les Olimpíades Especials 2019. Els Jocs Olímpics Especials són un esdeveniment esportiu humanitari per a persones de determinació per promoure la inclusió. Amb més de 170 països i, per tant, trencarà el rècord dels països participants a la història dels Jocs Olímpics Especials.

A la seva categoria, la nostra gimnasta Amaia Valentín va obtenir el bronze a la general amb una 3ª posició.

Dimarts va ser el torn en aparells individuals, aconseguint l’or en Corda, amb 13.65 , la plata en Pilota, amb 14.04 i el Bronze en Cinta, amb 13.71. En Aro ha obtingut una setena posició amb una puntuació de 13.71.

Impressionants resultats de la gimnasta de l’Egiba en un moviment global esportiu com són aquests Jocs Mundials.

Una experiència sens dubte inoblidable per la nostra gimnasta.

Amaia, moltes felicitats!!