En la competició de gimnàstica artística internacional més important que es fa per a esportistes Special Olympics, que es va disputar dissabte a Abu Dhabi, la capital dels Emirats Àrabs, el nostre gimnasta Carles Calavera, va aconseguir tres medalles amb una bona actuació en els tres aparells en els quals ha pres part, anelles, salt i terra. En aquest campionat, que s’atorguen medalles als vuit primers de cada nivell, Carles Calavera ha tingut la millor classificació en les anelles, on ha quedat cinquè amb 17.52 punts; la primera plaça en aquest aparell ha estat per el noruec Amund Saether, amb 19.61. En salt ha quedat sisè, amb 16.44, i cal destacar la primera la primera plaça de Cheuk Wai-Chan de Hong Kong amb 18.39. I amb terra, setena plaça del gimnasta de casa nostra amb 18.31, un aparell dominat per Cheuk Nam Cyrus-Chiu de Hong Kong amb 19.10.

Una experiència sens dubte inoblidable per a ell com a recompensa al seu treball i esforç.

Enhorabona Carles!!