Sort desigual pels gimnastes del EGIBA a la DTB Pokal.

Els nostres gimnastes Andrea Carmona i Thierno Boubacar acompanyats per Xavi Casimiro, es troben a Stuttgar convocats pels respectius seleccionadors Nacionals per formar part de la primera competició de la temporada de l’equip Nacional Absolut, la DTB Pokal.

Una competició per equips on es començarà a definir els components de les seleccions Nacionals de cara als objectius Nacionals d’aquesta temporada, amb europeus a un mes vista, altres encontres internacionals, i tots els països amb la mirada al Mundial del més d’octubre a la mateixa ciutat d’Stuttgart, al mundial classificatòria pels Jocs de Tokio en el que els nous equips aconseguiran la tant desitjada plaça olímpica cap a Tokio 2020.

La DTB Pokal, es una interessant competició, amb representants de les delegacions de Russia, Brasil, Alemanya, França, Suïssa, Noruega, Holanda, Ukrania, Portugal, Italia i Japó. Els equips tindran una primera competició per intentar lluitar per les quatre primeres places que els classificaran directament per la final d’equips en les  noies i 6 el cas dels homes.

Es una bona oportunitat pels nostres gimnastes de cara a anar guanyant la confiança dels seleccionadors, competint al costat dels millors i consolidant la seva presencia a l’equip.

A priori l’equip té millor perspectives de cara a aquest encontre, Thierno Boubacar, que la temporada passada ja es va penjar l’or als JJ Mediterrani de Tarragona 2018, presentarà en competició nous exercicis per millorar les seves notes de dificultat, i refermar la seva presencia a l’equip.

Per L‘Andrea després del seu debut amb l’equip absolut el passat Europeu de Glasgow 2018, aconseguint la final per equips i la convocatòria a la mateixa temporada del Mundial de Doha, es una bona oportunitat per anar augmentant el seu contingut en la dificultat dels seus exercicis i agafant experiència en competicions de primera línea de caràcter Mundial, tot i la seva joventut, es va guanyant el seu lloc en l’equip Nacional.

Miriam Font i Xavi Casimiro, els seus entrenadors, tot i sense presses, tenen altes expectatives en l’evolució i projecció d’aquesta gimnasta que s’entrena a les instal.lacions Municipals del Nou Congost, i el bagatge i experiència que li va aportant aquestes experiències son important per a la seva evolució.

Divendres al matí serà la jornada classificatòria per les noies i dissabte per els nois.

Podeu trobar tota la informació de la competició i els participants a www.endw-dtbpokal.de/starterfeld/

L’Andrea, a l’últim aparell de l’entrenament oficial, ha tingut una caiguda que li ha impedit la seva participació, una llàstima per que estava molt ben preparada i se sentia molt còmoda i segura en l’entrenament de pòdium.

El Thierno ha acabat amb una bona actuació aconseguint la segona posició provisional en la classificació per equips a l’espera demà de la segona subdivisió dels altres 6 països; l’objectiu es poder superar Ukrania i Brasil per classificar-se per a la final de diumenge.

El convinat femení queda fora de la final de diumenge, s’ha notat l’ausència de l’Andrea a l’equip.