Aquest cap de setmana s’ha disputat al Poliesportiu Can Parellada de Sant Boi de Llobregat, la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística masculina.

En Promoció 5 Pep Sanchez aconsegueix l’or seguit dels seus companys Manel Lopez 2n i David Pujol 3er i aconsegueixen la primera posició per equips.

En la categoria de promoció 1 l’equip format per Unai Muñoz, Otger Guerrero, Quim Martinez i Maximiliano Otin obtenen la 4a classificació per equips a tant sols 3 dècimes del podi. En promoció 2 l’equip format per Jan Ramos, Marc Martin, Lluc Segura i Unai Moreno obtenen la sisena posició. En Promoció 3, Alex Peña, Yeray Casas i Edgar Amil obtenen la 6a posició. L’Arnau Martin, en Promoció 4 aconsegueix també la 6ª posició.

El gimnasta Manresa Biel Diaz es proclama campió en Base 2 i l’acompanya Pau Alberch en la tercera posició. En Base 3 Adan Castell obté la 9 classificació.

L’equip de Via Olímpica 6 format per Alvaro Giraldez, Aitor Gomez, Arnau Delgado, Pau Sucias i Martí Estarlí pujan al podi en la primera posició.

Martí Flores guanya la categoria de Via Olímpica 8 davant de rivals amb molt bon contingut.

En Via Olímpica 9 l’Andorra Joan Prat puja al segon lloc del podi.

Enhorabona!!