Cap de setmana amb molta activitat per les nostres gimnastes a la capital d’Osona.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat, al Pavelló de Castell d’en Panes a Vic, la 1ª fase de la Copa Catalana de gimnàstica de Base i Via Olímpica.

En el Nivell Absolut de la màxima categoria, les places de podi van ser per les nostres gimnastes de l’Egiba. Carla Font en primera posició, Andrea Carmona segona i Lorena Medina tercera. Mar Palliso va aconseguir la plata al Salt i al Terra.

En la categoria Juvenil, Berta Monteagudo, que retorna a la competició després de dos anys per una lesió, s’imposava a la general i, en la mateixa categoria, Berta Franquesa acabava 3º, aconseguint junt amb Laura Torrente la primera posició per equips.

En Infantils, Laia Font s’imposa a la general i Ona Sanchez va aconseguir el bronze. En la mateixa categoria, formant equip amb Marta Cano s’emporten l’or per equips.

En la categoria Benjamí, Mar Royo puja també al podi aconseguint el bronze a la general.

Leire De la Peña, or a la general en el nivell 4 on competeix també Helena Costa.

Al nivell 3, Júlia Monteagudo, Maria Comallonga, Julia Garcia, Júlia Sánchez i Claudia Carretero, aconsegueixen la plata per equips.

Les mes petites, al nivell 1, l’equip format per Jana Orgaz, Elsa Martin i Martina Muñoz aconsegueixen ser 5e per equips.

En la categoria Base, Gloria Calm és bronze al nivell 7. Al nivell Base 8, l’equip format per Helena Casimiro, Laia Soriano, Laura Sánchez i Carla Pérez aconsegueixen una setena posició. Carla Pérez en paral.leles aconsegueix la plata.

Enhorabona a totes les nostres gimnastes!!