Aquest cap de setmana s’ha celebrat, al Pavelló Municipal Castell del Pla de Vic, amb una participació de més d’un miler de gimnastes la primera fase de la copa catalana de gimnàstica artística femenina Edat Escolar en totes les seves categories.

El nostre equip de l’EGIBA de nivell B, entrenat per Cristina Valero i Laura Valero, format per Elsa Navarro, Janna Solà, Rose Chavala i Celia Sanchez, van obtenir la primera posició en la classificació per equips.  A la classificació general, dues de les tres places del podi van ser per les nostres gimnastes , Elsa Navarro or individual i Celia Sanchez bronze.

En el nivell C, cal destacar la 6a posició de Laura Torras a la general, 2a al aparell de salt i barra, la 8a posició a la general de Mireia Hernandez, i la 2a posició de Itziar Muñoz al terra.

Enhorabona!!