Engeguem la Lliga Iberdrola dominant la Primera Divisió a Salt.

Les nostres gimnastes de l’Egiba han començat la temporada de la mateixa manera que van acabar l’anterior, dominant la Primera Divisió de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística. Al pavelló municipal de Salt, van exhibir-se en la primera fase de la competició, encapçalant la classificació per equips, amb 195,633 punts, encara que amb poc marge respecte a les segones classificades del Xelska, que van sumar-ne 195,466.

Amb la instal.lació saltenca plena de gom a gom i amb caliu que recordava la jornada final de l’any passat al pavelló Nou Congost quan l’Egiba es va proclamar campió, Laia Font, Berta Franquesa, Mar palliso, Carla Font, Lorena Medina, Aina Solà, Andrea Carmona i Berta Monteagudo (retornava a la competició després de dos anys de baixa per lesió) van competir com l’equip manresà, guiades pels tècnics Miriam Font i Xavi Casimiro.

Com equip campió de l’edició anterior, començàvem amb una impecable actuació, presentant noves dificultats, aconseguint imposar-nos amb un salt de màxima dificultat de Mar Palliso de 14.00 punts. A les paral.leles, diferents errors en l’execusió van fer baixar-nos, quedant  la competició molt oberta. Després de les errades en paral.leles vàrem remuntar a la barra d’equilibris amb unes excel.lents actuacions.

Una final d’infart, a tant sols 1.330 punts del primer equip classificat, el Xelska Balear. Era el torn dels exercicis de terra i les nostres gimnastes un cop més van afrontar amb molta força i, després d’una brillant actuació Andrea Carmona presenta una elevadíssima dificultat, acompanyades de molt bones actuacions de les seves companyes.  Va ser llavors quan assolíem la primera posició imposant-nos al Xelska per només 1,167 punts de diferència.

Els 15 punts aconseguits en aquesta fase, ja comencen a perfilar l’objectiu de la classificació per la gran final de la Primera Divisió, que es celebrarà a Gijón el 15 de juny. Abans de la segona fase tindrà lloc a Palma de Mallorca el 23 de març i la tercera, el 27 d’abril a València.

Seguim sumant victòries!