Una bona representació de les nostras gimnastas de l’Egiba, han estat presents en el Tradicional Trofeu de Nadal celebrat al pavelló Castell d’en Planes de a capital de Vic. Una competició de nivell autonòmic amb més d’un miler de representats de gairebé tots els clubs catalans.

Dissabte al matí va ser el torn de les més grans, l’equip de la categoria Base 5, format per Helena Casimiro, Laura Sanchez, Laia Soriano i Clara Ribero on es van classificar en segona posició. Les gimnastes de l’Egiba van tornar a pujar a podi, Carla Perez es va obtenir el bronze a la classificació individual, la plata a paral·leles i l’or a terra i Laia Soriano va aconseguir l’or a salt.

Durant tota la tarda van estar competint les gimnastes de la categoria Base 3 i Base 4. L’equip de Base 4 format per Cristina Muñoz, Abril Hidalgo, Rut Thomen i l’Alba valverde van quedar en segona posició. La jornada va acabar amb la participació dels equips de Base 5 Mitjanes on Berta Alberch va aconseguir la plata a l’aparell de salt.

Diumenge, els equips de Base 5 Petites i Escolars D Petites, on varem aconseguir dues medalles més en l’aparell de barra, el bronze per Mireia Mansilla i l’or per Noa Delgado. També destaquem el resultat de Èlia Castells a la categoria Escolar E Petites, on va poder pujar al podi en quatre ocasions; 2ª a la classificació individual, 2ª a salt, 3ª a barra i 1ª a terra.

Moltes felicitats a totes les nostres gimnastes, heu estat fantàstiques!!