L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, ens van rebre ahir al vespre al Saló de Sessions de la Casa Consistorial i ens van felicitar pels mèrits esportius aconseguits durant la temporada 2017-2018.

A l’acte hi van assistir els nostres representants del Club, Xavier Casimiro; les integrants de l’equip campió de la 1a divisió de la Lliga Nacional Iberdrola, Andrea Carmona, Lorena Medina, Carla Font, Mar Palliso, Laia Font, Aina Solà i Berta Franquesa; els gimnastes masculins, membre selecció absoluta, Thierno Boubacar i membre de la selecció júnior, Martí Flores i Fidel Serra; els membres de l’equip nacional en modalitat de trampolí, Cristina Masfred, Naira Rexach, Marc Torras, Robert Vilarasau i Maria Chavarria; i els integrants de l’equip Special Olímpic, Julie Olivé, Anna Torres, Tania Cordón, Julia Rueda, Carles Calavera i Amaia Valentín. També hi van assistir els seus entrenadors i familiars.

Varen rebre una placa commemorativa de mans de l’alcalde i regidor d’esport.

Gràcies, seguim sumant junts!