Els nostres gimnastes Naira Rexach, Marina Chavarria i Robert Vilarasau han viatjat a Sant Petersburg, Rússia, per competir al campionat del Món per edats en la modalitat de trampolí.

En individuals Rexach, va fer-ho molt bé amb lliure però va fallar en l’obligatori, va quedar en 43a posició. Rexach que feia parella amb Ingrid Caballero van quedar en tretzena posició en la fase classificatòria dins la seva categoria.

Robert Vilarasau, competint  en Individuals va obtenir la 23è plaça, desprès de patir una penalització de dos punts a l’exercici obligatori. Una llàstima ja que tenia clares opcions d’entrar a la final.

En la darrera jornada de la competició, Marina Chavarria, per molt poc, va quedar fora de la final en individuals de trampolí. Fent parella amb Érica Sanz, de Valladolid, es van penjar el bronze, classificant-se amb la 3ª posició en la modalitat de sincronisme. Van obtenir un total de 45.130 punts, només van ser superades per les russes Daria Nazukova i Ekatetina Fetkulina, que van sumar 46.780 punts, i per les japoneses Kokone Harima i Serina Masuzaki, amb 45.500.

Sense cap mena de dubte un gran treball realitzat per els nostres gimnastes, dins d’un mundial.

Enhorabona seguim sumant premis!