Formant part de la selecció estatal, i com a única catalana classificada, la nostra gimnasta Cristina Masfret ha debutat en el Campionat del món absolut de trampolí que es va celebrar a Sant Petersburg.

Masfret va competir en la prova individual i a posterior ho va fer amb parella, formant part amb Cristina Sainz del Club Trampolí Albacete. En individuals, es va quedar prop de la semifinal, ja que passen 24 i ella va obtenir una 31ª posició. En sincronització fent parella amb Sainz no van poder classificar-se ja que degut al soroll del públic no van escoltar la senyal d’inici, fet que els va fer perdre. El reglament no permet una reclamació quan es prodruït per el públic. Va se una llàstima ja que tenien molt bones expectatives.

Valoració molt satisfactòria i positiva, cal recordar que Masfret fa un any va tenir una lesió greu i no va arribar a competir amb aquesta mateixa competició, poder fer-ho actualment ha sigut un repte i tot un èxit.