Andrea Carmona s’ha imposat clarament a l’Internacional Gimnova Cup de gimnàstica artística femenina. Carla Font ha aconseguit la 2a posició després d’una competició molt regular.

En la categoria júnior Lorena Medina, després d’uns errors als aparells de paral·leles i barra, ha  quedat fora de les places de podi acabant en 4a posició. Mar Pallisso ha aconseguit la 9a posició i Aina Solà, la 20a.

Per la seva banda, Laia Font ha dominat la competició en categoria young als tres primers aparells i, dues caigudes a les paral·leles, l’han deixat en la 3a posició a la general.

En la classificació per equips han aconseguit la 2a posició, per darrera del club amfitrió belga “DeGympieskeerbergen” i superant AVjuventus d’Itàlia.

L’últim dia de competició es reserva per la final per aparells, amb les 8 millors gimnastes (dues sèniors, dues youngs i quatre juniors). Sort desigual per les nostres gimnastes. Andrea Carmona es retira després de la final de salt per unes molèsties al maluc, final en la que Mar Pallisso aconsegueix la segona posició. A l’aparell de paral·leles Carla Font supera el seu registre de classificació i aconsegueix la 5a plaça. A la barra d’equilibris Laia Font, tot i la seva joventut, aconsegueix la 3a posició. Lorena Medina aconsegueix l’or a l’aparell de terra dins l’última final de la competició.

Moltes felicitats, seguim sumant victòries!