La gimnasta de l’Egiba, Andrea Carmona, gaudeix de l’experiència del seu primer mundial amb 16 anys recent fets.

Aquesta competició de l’equip espanyol la classifica en la 18a posició per equips amb 152’364 punts. Amb aquesta puntuació aconsegueix passar el tall dels 24 i es classifica pel mundial de Suttgard 2019, classificatori pels JJOO de Tokio 2020.

La seleccionadora nacional Lucia Guisado ha comptat amb l’Andrea com a reserva de l’equip, pel seu potencial i gran futur. L’experiència d’aquest mundial li servirà de ben segur per seguir lluitant per ser una peça clau per l’equip. Estar al costat de les més grans a nivell mundial de l’esport, ha estat per ella un somni fet realitat.

Demà viatja a Manresa per continuar amb el seu entrenament a l’Egiba i en dues setmanes competirà a Bèlgica al Gymnova Cup. Cal remarcar que també està seleccionada per ser una de les tres representats nacionals pel prestigiós Memorial Blume a Barcelona el proper 1 de desembre.

Felicitats Andrea, a seguir complint somnis!