La màxima competició internacional, campionat del món, es farà el 25 d’octubre a Doha

Dos gimnastes de l’Egiba, Thierno Diallo, de Manresa i Andrea Carmona, de Fonollosa, han estat escollits per formar part de la selecció estatal que participarà el 25 d’octubre als campionats del Món absoluts que tindran lloc a Doha (Qatar).

Thierno Diallo ha estat un habitual de les sortides de la selecció masculina els darrers mesos, tant en proves de la Copa del Món com al campionat d’Europa i els Jocs del Mediterrani després del seu debut a la formació absoluta el mes d’abril. A Doha tindrà com a companys, Rayderley Zapata, Néstor Abad, Rubén López, Nicolau Mir i Alberto Tallón, aquest com a suplent. Diallo es una peça clau per l’equip, on participa en les proves de cavall d’arcs, paral·leles i barra fitxa.

En el cas d’Andrea Carmona,  també ha estat seleccionada, en el seu cas com a reserva d’un equip integrat per Ana Pérez, Helena Bonilla, Laura Bechdejú, Paula Raya i Cintia Rodríguez. Andrea, competirà en l’especialitat de Gimnàstica Artística Femenina.

Des de el Club els hi desitgem molta sort.