Aquest torneig es la competició de gimnàstica més antiga del Regne Unit amb 37 edicions ininterrompudes, en les seves edicions , ha comptat amb  la presència d’equips de la resta del Món, amb la participació de gimnastes de referència mundial passant per gimnastes de l’equip USA, al prestigiós CSK de Moscú amb Alina Mustafina, campiona Mundial i Medallista Olímpica.

L’Equip format per Lorena Medina, Mar Palliso, Laia Font, Berta Franquesa i Carla Font,  aconsegueix el primer lloc! després d’una actuació amb errors al aparell de paral·leles, reaccionen i aconsegueixen remuntar imposant-se a tots els equips en els aparells de terra, barra i salt.

L’equip del Club Egiba, va aconseguir un total de 189,4 punts, cinc punts respecte el segon equip classificat,  el  Birmingham compartint pòdium amb el Bristol Hawks.

Diumenge, A la final per aparells es van complir les expectatives que portàvem, Lorena Medina Guanya l’Or al Terra i el Bonze a paral·leles, i Mar Palliso La plata al aparell de Salt!!!