Lorena Medina i Mar Palliso viatgen cap als Jocs Mediterranis Júnior a Tuníssia

Les gimnastes de l’EGIBA Lorena Medina i Mar Palliso viatjaran dimecres cap a Tuníssia per participar en els Jocs Mediterranis Júnior amb la samarreta de la selecció espanyola. La representació de gimnastes espanyoles és d’un total de tres, de manera que dues de les tres gimnastes són del club manresà.

Lorena Medina, després de la seva brillant actuació al Europeu Júnior d’aquest agost a Glasgow amb una 17a posició a la classificació final all-arround, es presenta amb bones perspectives per aquest encontre. Per la seva part, Mar Palliso debuta com a component de l’equip estatal, amb l’objectiu de provar de classificar-se per alguna final.

La competició es dura a terme al palau d’esports de la Cúpula el Menzah, instal·lació que es va construir pels Jocs del Mediterrani absoluts.