La convocatòria de Lorena Medina i Andrea Carmona amb els dos tècnics del Club Xavi Casimiro i Míriam Font, ha sigut la cirereta del pastís de final de temporada amb uns resultats esportius històrics pel club!!

El primer pas és viatjar a Madrid per reunir-nos amb la resta de l’equip per tal de fer uns entrenaments conjunts preparatoris

De les 10 gimnastes que es desplaçaran dilluns a Glasgow, dues son de l’EGIBA: Lorena en categoria Junior i Andrea en Absoluta.

El dia 2 serà el torn de l’equip absolut amb l’Andrea, que amb tant sols 15 anys s’ha guanyat una plaça al Equip, consolidant la seva brillant progressió i es preveu que Lorena, sigui una de les principals gimnastes del equip Junior que competirà el dia 3.

Cal destacar que és la primera vegada que als Europeus coincideixen les sis modalitats esportives: ciclisme, golf, natació , tir amb arc , triatló i gimnàstica.