Aquest passat cap de setmana s’ha disputat a Vic el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística masculina i femenina. A més a més, les gimnastes de trampolí també han competit en la 4a Fase de la Copa Catalana.

Començàvem el dissabte amb podis en la 4a Fase de trampolí. En minitramp, Bea de Arco va pujar al podi en 3r lloc i Mar Mora en 2n. En doble minitramp Bea de Arco va aconseguir la 2a posició i en trampolí, Mar Mora va quedar 3a. En la final per aparells, en minitramp, Bea de Arco va aconseguir la 1a posició i Mar Mora va pujar al podi en 2n lloc.

En el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina, Maria Comallonga de VO1 va quedar 2a. En nivell 6, Laia Font s’ha proclamat campiona de Catalunya. Les gimnastes Mar Palliso (n9) i Carla Font (n10) han aconseguit la medalla de bronze.

La jornada de diumenge, va ser el torn de la gimnàstica masculina on el gimnasta Thierno Boubacar (n10) es va proclamar campió de Catalunya en la categoria absoluta.

Fidel Serra (n9) va pujar al podi en 3a posició i Martí Flores (n8) va quedar 2n.

Álvaro Giraldez (n7) va aconseguir la 1a posició en Terra i Aitor Gómez (n7) va aconseguir el 1r lloc en Paral·leles. Pau Sucias (n6) va quedar 1r en Cavall d’Arcs, Anelles i Paral·leles. Martí Estarlí (n6) va pujar al podi en 2n lloc en Paral·leles. L’equip de nivell 6 va quedar 1r.