El gimnasta de l’EGIBA Thierno Boubacar competirà, juntament amb l’equip nacional, en els Jocs del Mediterrani que es durà a terme a la ciutat catalana de Tarragona. Demà a la tarda, començarà amb l’aparell de Cavall d’arcs i diumenge serà el torn de Salt, Paral•leles i Barra dins la 2a subdivisió.

A més a més, cal destacar que en aquestes es decidirà el passar a les finals individuals i per aparells dels propers dies.

Els Jocs del Mediterrani es una competició poliesportiva que compta amb el reconeixement del Comitè Olímpic Internacional (COI). Aquestes Jocs tenen una duració de 10 dies on participaran 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents i on s’atraurà més de 150.000 espectadors.

*Recordeu que podeu seguir totes les competicions dels Jocs del Mediterrani a través del canal de televisió i/o pàgina web d’Esport3