Clica AQUÍ per participar amb nosaltres

Benvolgudes famílies:

El proper 16 de Juny, el club de Gimnàstica EGIBA, serà l’encarregat d’organitzar la fase final de la lliga Nacional de Gimnàstica Artística Femenina  “liga Iberdrola”. Dissabte al matí serà el torn de las fases de promoció i ascens de 2a a 1ª Divisió i de 3ª a 2ª. Diumenge al matí, els nous clubs candidats a 3ª, i el dissabte tarda, la gran final , on els quatre primers clubs classificats de primera divisió després de les fase regulars, es disputaran el títol de campió de la lliga. Entre aquest quatre hi ha l ‘equip absolut de l’ EGIBA.

La competició estarà en part retransmesa per teledeporte.

Aquesta competició serà sens dubte la millor competició de GAF que es farà al nostre país, el format de lliga, nou en aquesta temporada, ha donat al nostre esport un ambient i afició que fins ara es trobava a faltar.

Com a club organitzador, no només us convidem a donar escalf i ànims al vostre EQUIP, si no que volem fer partícip als vostres fills/es col·laborant en la organització del mateix, en els actes de presentació de la competició, pensant en trencar els esquemes de format clàssic i donant un aire d’espectacle…       sorpresa….

Clica AQUÍ per participar amb nosaltres

Per tal de tenir un control dels nens/es que col·laboraran en el mateix, preguem ompliu el formulari adjunt, assumint el compromís de participació… tots els pares dels esportistes que hi col·laborin, rebreu dues invitacions per poder veure la competició