Aquest passat cap de setmana es va cel·lebrar a Salt la Fase Final de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística en les categories de Base i Via Olímpica.

En el nivell Èlit Senior destaquem la 2a posició a la General, 1a a barra i 2a a paraleles d’Andrea Carmona i la 2a posició en l’aparell de Salt, Terra i Barra de Carla Font.

La gimnasta Mar Palliso ha quedat en 3a en l’aparell de Salt en el nivell Èlit Junior. També en aquesta categoria, Lorena Medina ha quedat 2a a la General i a Terra i 1a en Barra.

Berta Franquesa també ha pujat en 3a posició en la General de la categoria Pre – Elit i ha obtingut l’Or en Salt.

A nivell 6, la Laia Font ha aconseguit pujar al pòdium en 1r lloc en tots els aparells (Barra, Terra, Paral·leles i Salt) i també a la General i l’Ona Sanchez ha quedat 2a en Salt.

Mar Royo ha quedat 2a en l’aparell de paral·leles en la categoria VO5.

A nivell 3, Leire De la Peña ha pujat al podi en 3a posició en paral·leles i en nivell 2 la gimnasta Julia Sanchez ha quedat 3a en paral·leles.

En quant a VO1, Maria Comallonga va obtenir el 1r lloc en terra; Laia Rosas va quedar 1a a Barra i 2a a la General i Júlia Monteagudo 2a a Salt i Terra.

El diumenge, va ser el torn de les gimnstes de nivell Base:

Les gimnastes Marta Cano de nivell Base 7P i Anna Torra de Base 5P han obtingut la 3a posició en l’aparell de Paral·leles.