Aquest passat cap de semana  les gimnastes d’Edat Escolar i Base s’han desplaçat a Salt i Blanes en la  3ª Fase i Fase Final de la Copa Catalana  i al III Trofeu Ciutat de Blanes.

Roser Chavala

En la Fase Final de la Copa Catalana d’Edat Escolar ha competit la gimnasta Roser Chavala en la categoría B petites.

En la 3ª Fase de Nivell Base, han competit Txell Argerich, Beth Argerich, Alina Derekhouska, Noah Garcia, Nadia Jándula, Berta Heredia i Berta Maurici en la categoría 5M i Ivet Carreras, Noa De Haro, Anna Torra, Gisela Vidal, Berta Alberch, Maria Alcaide i Victoria Casamitjana en Base 5 petites.

Al Trofeu ciutat de Blanes, les gimnastes Julia Call, Lara Plata, Mireia Hernández i Celia Sánchez han competit en la categoria Benjamí Open

Les gimnastes Laura Ramirez, Laura Torras, Julia Marimon, Sara Villalba, Claudia Querol, Itziar Muñoz, Nerea Olmo, Nadia Power, Nerea Pardo, Mariona Carpio i Ivet Lopezosa integrants de l’equip Aleví Open, també ha acabat 2n.

La categoria Infantil Open Clara Aguilar, Meritxell Bonjorn, Èlia Castells, Leyre De Fuenmayor, Rosa Garriga, Georgina Grané, Paula Jurado, Gina Rosich, Carla Prat, Marta Peña ha pujat al podi en 2a posició. A més a més, Èlia Castells ha quedat 2a en Terra i a la classificació General.

L’equip Cadete Open format per Ariadna Barea, Paula Oller i Marta Riera ha quedat 3r a la general i Paula Oller, a més a més ha obtingut la 2a posició a Barra.