La gimnasta de l’EGIBA Lorena Medina, ha participat en la Gymnasiada, celebrada al Marroc del 3 al 7 de maig. Després de puntuar en els diferents aparells, ha aconseguit la medalla de bronze.

Després d’una llarga competició la gimnasta de l’EGIBA va aconseguir classificar-se per a la final del Terra on portava un bon exercici i on va fer unes excel·lents diagonals que li van permetre aconseguir la 3a posició en aquest aparell. Un èxit important per a la gimnasta del club manresà que es va erigir com la millor del combinat estatal que participava en aquesta competició.

Ara l’objectiu immediat de la Lorena Medina és lluitar per aconseguir un bitllet per a l’europeu de Glasgow que se celebrarà a l’agost i, malgrat que la dificultat és extrema, també intentarà lluitar per entrar a les olimpíades joves que se celebraran a la localitat de Bakú.