Diumenge dia 6 van acabar les finals del 9è GymSport de Portugal on el #teamegiba competir en les categories junior i sènior. Una competició que ha servit als gimnastes més joves de l’EGIBA per anar agafant experiència i per Thierno, anar endinsant-se en la categoria Sènior.

Com a principal resultat a destacar el gimnasta Thierno Boubacar qui va fer una excel•lent competició. En Terra, Thierno va quedar en 1a posició després d’haver augmentat la dificultat nova d’aquest aparell. A Cavall d’arcs va acabar 2n. En l’aparell de Paral•leles va aconseguir la 3a posició degut a petites errades comeses durant la seva execució. Finalment, en Barra fixa va obtenir la 4a millor posició.

L EGIBA brilla en el GymSport de PortugalD’aquesta competició, també cal tenir present les finals per aparells dels gimnastes youth Arnau Delgado, Martí Flores, Alvaro Giraldez, Aitor Gómez, Joan Prat i Pau Sucias. Per aquests gimnastes tant jovenets ha sigut una molt bona experiència el poder participar en una prova d’alt nivell com és la GymSport per tal d’anar familiaritzant-se amb l’ambient que s’hi respira, nervis, etc.