Els propers dies 4, 5 i 6 de Maig de celebra el III Trofeo de Gimnasia Artística Ciudad de Blanes. El Club EGIBA hi participarà amb les gimnastes de nivell Edat Escolar acompanyades dels/es entrenadors/es Cristina Abad i Àlex Guerra (Escolar B i C) i Ariadna Puntí i Laura Sánchez (Escolar D i E).

El format de la competició serà per classificació general individual, individual por aparells i classificació general por equips. El Torneig es dividirà en 18 categories amb l’objectiu d’oferir a les gimnastes la oportunitat de competir en un esdeveniment nacional amistós. A més a més, com en altres anys, també hi ha la categoria OPEN enfocada a que totes gimnastes que vulguin puguin realitzar aquells elements de gimnàstica que desitgin o se sentin més còmodes.

Molta sort a totes!!! Ho fareu genial!! 😀