Els propers dies 5 i 6 de Maig se celebrarà a la localitat portuguesa de Matosinhos el 9è Torneig Internacional de Gimnàstica Artística Masculina i Femenina GymSport organitzat pel Sport Club do Porto.

El GymSport consta de 2 subdivisions amb gimnastes de nivell juvenil i sènior. Cal destacar la gran magnitud d’aquesta competició en la que hi ha un total de 10 països participants: Portugal, Bèlgica, Holanda, Gran Bretanya, Gales, Polònia, Canadà, Espanya i Andorra. En la modalitat masculina el Club EGIBA hi serà present, juntament amb el Club Gimnastic Sant Boi i el AGAD Móstoles entre altres.

Els gimnastes juvenils de l’EGIBA Aitor Gómez, Arnau Delgado i Pau Sucias competiran en la jornada del dissabte al matí i Martí Flores i Alvaro Giraldez de nivell juvenil juntament amb Thierno Boubacar (sènior), en la jornada de la tarda. Tots ells lluitaran per quedar entre les 6 primeres posicions de cada Aparell per poder disputar la final que es durà a terme el diumenge.

Des del #clubEGIBA us volem fer arribar tot el nostre suport per tal que pugueu aconseguir els millors resultats!