Cap de setmana se celebra al Centro Deportivo Ifni de Sevilla el 4t Trofeo Guadalquivir de gimnàstica artística. Aquesta competició neix de la idea de fomentar i promocionar la pràctica de la gimnàstica artística, oferint la possibilitat als/les gimnastes de diferents nivells esportius de compartir una experiència única, disfrutant així dels valors que s’adquireixen entrenant i que s’acabaràn assolint competint amb esportistes del territori nacional.

L’equip Egiba hi estarà present en les categories femenines de Kids División B i Pre Kids División B corresponents a les Base 3 i 4 d’aquí.

Les nenes de Base de l EGIBA competeixen en el Torneo Guadalquivir de Sevilla

Les gimnastes que representaran el Club EGIBA en aquesta competició andalusa son: Martina Closa, Abril Hidalgo, Noa Delgado, Alba Valverde, Rut Thomen, Astrid Jándula, Emma Santibañez, Clàudia Serrano, Carla Cerezo, Berta Bayona, Laia Monteagudo, Laia Sosa, Queralt Alonso, Ruth Flores, Alba Lopez i Ariadna Rosell, amb les entrenadores Laura Ferrer i Laia Obradors.

Molta sort noies!! Segur que ho feu genial 😀