JÚNIOR TEAM CUP A BERLÍN

El gimnasta de l’Egiba Martí Flores, s’ha desplaçat a la ciutat Alemanya de Berlin on s’ha celebrat la Júnior Team Cup. Hi ha anat en representació d’Espanya, un dels 23 països participants. Al finalitzar la primera jornada en Martí s’havia classificat per les finals de tots els aparells i era tercer a la general amb 71,500 punts.

Finalment, avui, s’ha emportat una medalla de plata en salt i dues medalles de bronze a cavall d’arcs i barra fixa. Ha fet una molt bona competició, executant una altra vegada els 6 aparells sense fallar. Avui, però, les medalles estaven molt dures pel nivell dels participants.

Cal dir que el seu company Fidel Serra no ha pogut competir ja que, en els entrenaments d’ahir, una mala caiguda li provocà el trencament de dues falanges de la mà.