Lliga Iberdrola a Palma de Mallorca – Fase Regular

Avui s’ha disputat, a Palma de Mallorca, la fase regular de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica artística.

L’equip de l’Egiba ha fet una molt bona competició a l’espera de la gran final que es disputarà a Manresa, al Nou Congost, el proper 17 de Juny.

Les manresanes han començat la competició a l’aparell de paral·leles, on ha destacat Ana Filipa Martins. La resta de gimnastes han complert els objectius fixats, amb algun que altre error. Tot i que aquest aparell les deixava una mica endarrere a la classificació, l’equip ha sabut sobreposar-se i, en segon lloc, a la barra d’equilibris, han fet uns exercicis amb una execució molt bona tot i la gran dificultat que tenien.

Amb aquesta rotació han començat a recuperar posicions i aquesta progressió ha continuat a l’exercici de terra, on les gimnastes manresanes s’han mostrat molt segures.

En la següent rotació, la de salt, l’equip del Bages ja veia que aconseguia pràcticament la permanència i el proper objectiu era quedar dels 4 primers equips per tal de tenir accés a la final de Manresa.

Aquesta classificació il·lusiona molt a les gimnastes, pel fet que es disputarà a casa, davant de la seva gent. D’altra banda, han gaudit molt de la companya portuguesa que, tot i competir només en paral·leles, ha ajudat a les companyes a augmentar en seguretat i ha compartit amb elles la seva experiència. No en va, l’equip manresà és el més jove de la primera divisió.

I, no només han aconseguit la plaça per l’esmentada final, sinó que han pujat a podi, quedant terceres a poca distància de les segones. Tot un èxit pujar al podi en una lliga com aquesta.

Amb tots els objectius assolits amb escreix ara toca preparar bé la final de Manresa, intentar quedar el més amunt possible i continuar millorant. Aquest és un equip molt jove amb un gran recorregut.