El gimnasta de l’EGIBA Thierno Boubacar se’n va divendres a la ciutat de Linz (Àustria), juntament amb l’equip nacional sènior, com a gimnasta seleccionat per representar a Espanya a la 9th TGW Austrian Team Open de gimnàstica artística.

Dos gimnastes de l’EGIBA es desplacen a Berlin a la Júnior Team Cup

D’altra banda, demà 19 d’abril els gimnastes Martí Flores i Fidel Serra, acompanyats pel seu entrenador Lluis Márquez es desplacen a la ciutat Alemanya de Berlin on aquest cap de setmana se celebrarà la Júnior Team Cup.

L’equip EGIBA hi anirà en representació d’Espanya, un dels 23 països participants (Rússia, Gran Bretanya, Romania, Hongria).

En aquesta competició internacional s’hi podran veure una gran quantitat de gimnastes europeus d’alt nivell de les categories infantil, juvenil i júnior.