2a Fase GAF LLIGA CLUBS IBERDROLA

Aquest cap de setmana es celebra, a la ciutat de Palma de Mallorca, la 2a Fase de la Liga Clubs Iberdrola on l’EGIBA hi competirà en la 1a Divisió.

L’equip absolut de l’Egiba està format per Andrea Carmona, Lorena Medina, Carla Font, Mar Palliso, Berta Franquesa, Laia Font i Aina Solà i els tècnics Míriam Font i Xavi Casimiro. A més a més, aquest cop, l’EGIBA compta dins les seves files amb la gimnasta estel·lar Ana Filipa Martins.

filipa martins a l'egiba

Ana Filipa Martins és un referent de la gimnàstica artística Europea. Estudiant de ciències de l’esport i esportista olímpica, Ana Filipa Martins compta amb un palmarès excepcional (participant amb més de 15 proves de la Copa del Món, Finalista a Mundials i Europeus, JJOO Rio 2016…) i guanyadora del premi Atleta Femenina de l’Any per la Confederació Esportiva Portuguesa (2015). A més a més, es un honor pel Club comptar amb ella a la Lliga Iberdrola pels valors que pot aportar al ser una gimnasta adulta, referent, i més tenint en compte que l’equip manresà de l’EGIBA de la lliga és el més jove de la primera divisió amb gimnastes d’entre 12 i 15 anys.

Actualment, i després de l’assignació de punts entre la fase classificatòria i la regular, el Club EGIBA es troba en 3a posició però empatant a punts amb Los Cantos d’Alcorcón i CGA l’Hospitalet. L’objectiu d’aquesta competició és classificar-se per la final que es disputarà a Manresa el proper 17 de juny.