3A FASE DE LA COPA CATALANA D’EDAT ESCOLAR

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat, a la ciutat gironina de Salt, la 3a fase de la Copa Catalana d’Edat Escolar on hi han participat un total de 39 gimnastes en representació del Club EGIBA. En general, cal dir que totes les nenes han fet una bona competició.

3A FASE SALT ESCOLARS B4 PETITES

En la categoria B4 petites van competir Roser Chavala, Ona Santolaria, Paula Escudero, Laura Martin, Abril Salas, Arantxa Rodriguez, Irina Selga i Jana Tort. Jana Sola va aconseguir 1a posició a Paral·leles i Martina Selga la 6a posició a Salt. A més a més, la 3a Fase de la Copa Catalana va ser la primera competició per a Cèlia Sanchez.

3A FASE SALT ESCOLARS B4 GRANSEn la categoria B4 grans vam comptar amb la presència de Laura Lopez, Berta Ratera, Martina Mercader, Elsa Vargas, Julia Call, Vera Martinez. Lara Plata va acabar 11a la Barra d’equilibri, Mireia Hernandez 5a a Salt i Martina Riera 7a també a Salt.

3A FASE SALT ESCOLAR C PETITESEn la categoria C4 petites van competir Itziar Muñoz, Claudia Querol, Sara Villalba, Julia Marimon, Laura Ramirez i Laura Torras, de la qual en cal destacar a 9a posició en terra.

3A FASE SALT ESCOLAR C4 GRANSEn la categoria C4 grans cal destacar la 1a posició de Nerea Pardo a l’aparell de Paral·leles i el 7a millor lloc de Nadia Power. Aquí també hi va participar la gimnasta Nerea Olmo.3A FASE SALT ESCOLAR D4 PEITES En la categoria D4 petites, hi van participar Clara Aguilar, Paula Jurado, Elia Castells, Mireia Mansilla, Meritxell Bonjorn, Leire de Fuenmayor, Mar Font, Georgina Grané, Rosa Garriga i Gina Rosich.