CAMPIONAT D’EUROPA DE TRAMPOLÍ 2018

Avui diumenge ha estat la darrera jornada competitiva a Bakú. Els gimnastes júnior de l’EGIBA han estat presents a dues finals cadascun. La Marina Chavarria ha estat sisena a la final de sincronisme formant parella amb la gallega Melania Rodríguez i posteriorment ha quedat 4a, a tan sols 0,01 punts de la tercera classificada a la final de trampolí individual, disciplina olímpica en la qual va obtenir la plaça per als Jocs de la Joventut de Buenos Aires 2018.

Robert Vilarasau ha pres part a la final de doble minitramp, on no ha pogut assolir posicions de podi degut a un error en la recepció dels seus salts de la final i ha quedat 8è. En trampolí individual ha quedat, igual que la Marina, en una meritòria 4a posició, en una final on destacava un molt elevat nivell dels 8 gimnastes participants.

Igual que la Marina, el Robert va obtenir dijous una plaça per als Jocs Olímpics de la Juventut, així com una històrica quarta plaça en la final per equips masculins de trampolí i la medalla de plata per equips de doble minitramp.