Celebrada la primera jornada del Campionat d’Europa de trampolí amb excel·lents resultats catalans

Ja ha finalitzat la primera jornada del Campionat d’Europa de Trampolí que s’està celebrant aquests dies a Bakú i les notícies que arriben no poden ser millors!

Per una banda, i a falta de la confirmació oficial, els gimnastes catalans Marina Chavarria i Robert Vilarasau (Club Egiba), han aconseguit places pels Jocs Olímpics de la Juventut que se celebraran a l’octubre.

D’altra banda, l’equip júnior masculí, del que formen part l’Eugeni de Vroe (CET-10) i el Robert Vilarasau (Club Egiba), s’ha classificat per a la final per equips i tant la Marina com el Robert competiran individualment a les semifinals per aconseguir medalles.

Moment històric per a la Gimnàstica Trampolí on es demostra la gran feina que s’ha realitzat des dels clubs i els equips tècnics!