Aquest passat cap de setmana la gimnàstica masculina de l’EGIBA es va dividir en en dues competicions ben diferenciades. Per una banda es va dur a terme la 2a Fase de la Copa Catalunya a Olot i per altra, es va celebrar el Memorial Eliseo Armesto a la localitat Asturiana de Gijón.

2a Fase de la Copa Catalunya GAM – Olot

Començant per promoció 1 els petits, en Jan Penyaranda, Lluc Segura, Unai Moreno, Isidre Serra i Otger Guerrero, van pujar al podi a la tercera posició per equips.

GAM- 2A FASE COPA CATALANA CELEBRADA A OLOT. CLUB EGIBA

A promoció 2, en Jan Ramos, Sergi Valeriano, Adan Castell i Marc Martin van quedar segons per equips.

GAM 2A FASE COPA CATALANA CELEBRADA A OLOT. CLUB EGIBA A promoció 5 el Pep Sanchez, una vegada més, primer, guanyant per sisena vegada consecutiva aquesta competició.

GAM- 2A FASE COPA CATALANA CELEBRADA A OLOT. CLUB EGIBA

A nivell 1 van pujar al segon esglaó per l’equip format pel Biel Diaz, Pau Alberch i Adam Dalmau. A nivell 8, Pau Bermúdez va aconseguir acabar tercer. Els altres grups que van participar en la 2a Fase no van pujar al podi però cal destacar que van fer una molt bona competició. A promoció 4, Arnau Martin, Clifford Akyereko i Alexandre Ghost. Promoció 3, amb Alex Peña. Nivell 3, Adrián Gea. I a nivel 6, Marti Estarlí.

I Memorial Eliseo Armesto – Gijón

L’altra competició d’aquest passat cap de setmana, es va celebrar al Real Grupo de Cultura Covadonga de Gijón i el Martí Flores, Fidel Serra i Joan Prat dels nivells Juvenil i Júnior de Gimnàstica Artística Masculina en van representar l’EGIBA. A més a més, al torneig hi va estar present el seleccionador nacional Fernando Siscar. El senyor Siscar va començar a fer una preselecció de gimnastes pel Campionat d’Europa que se celebrarà el proper mes d’agost a la ciutat escocesa de Glasgow.

GAM - 1R MEMORIAL ELISEO ARMESTO

Jorge Rubio, del Club San Blas de Madrid, i Pau Jiménez, del Club Salt de Girona, se’n van proclamar vencedors; darrere d’ells els acompanyaven al podi en Tony Quetglas, del Xelska de Palma de Mallorca i Fidel Serra que va quedar tercer a la general.

Per altra banda, Marti Flores i Fidel Serra, juntament amb el seu entrenador Lluis Màrquez, han estat seleccionats per representar Espanya a la prestigiosa competició Júnior Team Cup de Berlin del 19 al 22 d’abril.