2a. FASE DE CATEGORA BASE I VIA OLÍMPICA AL NOU CONGOST

Ha estat un cap de setmana molt intens, on un total de 450 gimnastes han passat pel pavelló del Nou congost de Manresa a la segona fase de Base i Via Olímpica de gimnastica artística Femenina, i on s’ha poder veure a les millors gimnastes catalanes del moment.

Entre elles, les components de les Seleccions Catalanes i, algunes d’elles, pertanyents als Equips Nacionals de Categoria Júnior i Sènior.

Les gimnastes de l‘EGIBA que han competit aquest cap de setmana han aconseguit uns resultats fantàstics. Les seves classificacions han estat les següents:

Base 8

Els dos equips formats per l’Helena Casimiro, Laia Soriano, Berta Boixadé i Gina Combelle, Itziar Gomez, Laura Sanchez Carla Pérez i Clara Ribero van ser 2es i 3es per equips.

Via 1

Maria Comallonga va acabar 1a a la general i l’equip format per ella, la Júlia Monteagudo i Laia Roses van pujar a podi en 1a posició.

Via 2

Clàudia Carretero va ser 2a a la general i l’equip format per ella, la Júlia Garcia i Júlia Sánchez van ser 1es per equips

Via 3

Leire de la Peña va ser 1a a la general i l’equip format per ella, la Clàudia Navarro i Helena Cost van ser 2es per equips.

Via Olímpica 6

Laia Font va ser 2a a la general.

Via Olímpica 8, pre-elit

Berta Franquesa va ser 3a a la general , al nivell 9, Junior Olímpic, Lorena Medina or a paraleles i bronze al salt, Mar Palliso bronze a paraleles

Nivell 10 Sènior Olímpic

Andrea Carmona, va ser 1a la general , or a paraleles i terra i plata a barra, i Carla Font 3a a la general i plata al salt