MANRESA HA ACOLLIT, AQUEST CAP DE SETMANA, LA 2a FASE DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA. LA SETMANA VINENT, LA COMPETICIÓ CONTINUA AL NOU CONGOST

La ciutat de Manresa ha estat, aquest passat cap de setmana i ho serà el vinent, la capital de la gimnàstica artística femenina de Catalunya.

2a FASE DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GIMNASTICA ARTISTICA FEMENINA

Les instal·lacions del Pavelló Nou Congost van rebre 1.100 esportistes i 80 tècnics de més de 40 clubs que disputaven la 2a fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística. Aquest cap de setmana vinent es preveu la participació de 450 gimnastes i 60 tècnics de 29 clubs catalans.

2a FASE DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GIMNASTICA ARTISTICA FEMENINA

La Federació Catalana de Gimnàstica, dins el seu projecte esportiu, té diferenciades tres categories per la seva dificultat, essent la primera d’elles la categoria anomenada “Edat Escolar”, dirigida a esportistes d’iniciació i amb menys exigència. La segona és la categoria anomenada “Base”, per a esportistes ja iniciades i amb un grau d’exigència mes elevat. I, finalment, la “Via Olímpica”, categoria en què hi ha inclosos els nivells d’elit júnior i elit sènior. Aquesta divisió ha estat un model d’èxit per a la gimnàstica artística, implantat en totes les modalitats de la Federació Catalana de Gimnàstica.

2a FASE DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GIMNASTICA ARTISTICA FEMENINA

Així, durant aquest passat cap de setmana a Manresa, el més d’un miler de gimnastes pertanyien a la categoria “Base”, i el vinent seran les gimnastes de la categoria “Via Olímpica”. En ambdues categories hi prenen part un ampli equip de l’entitat esportiva manresana Club Gimnàstica Egiba, amb una setantena de gimnastes.