Aquest passat cap de setmana va ser intens pels nostres gimnastes 😀 Les nenes d’Escolar van participar en la 2a Fase d’EDAT ESCOLAR celebrada a la ciutat de Salt i els nens de promoció van anar a Vic en la 1a Fase de la Copa Catalunya de GAM.

Bona competició dels equips escolars femenins de l’Egiba

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a la ciutat de Salt la 2a Fase d’Edat Escolars de GAF on hi van participar varis gimnastes de l’EGIBA.

En la categoria B petites van fer una bona actuació: Jana Tort, Jana Sola, Paula Sorroche, Abril Salas, Laura Martin, Ona Santolaria, , Irina Selga, Martina Selga Arantxa Rodriguez destacant l’actuació de Roser Chavala aconseguint la 7a posició de nota general i la 1a posició en l’aparell de barra d’equilibri.

En la categoria B grans van participar les gimnastes Martina Riera, Laura López, Mireia Hernández, Lara Plata, Júlia Call, Vera Martinez, Berta Ratera i Iris de Arco, en la qual van demostrar el seu progrés en els diferents aparells.

En la categoria C petites van competir Sara Villalba, Clàudia Querol, Julia Marimon, Laura Ramírez i Laura Torras, de la qual cal destacar la 8a posició de l’aparell de salt de la darrera gimnasta.

En la categoria C grans van fer també una molt bona actuació Nàdia Power i Nerea Olmo, destacant la competició de Nerea Pardo o l’aparell de paral•leles obtenint la 2a posició.

En l’actuació de les gimnastes de la categoria D4 petites van participar les gimnastes Mar Font, Paula Jurado, Clara Aguilar, Mireia Mansilla, Georgina Grané, Leire De Fuentmayor, Gina Rosich, Rosa Garriga, Meritxell Bonjorn i Èlia Castells, de la qual cal destacar la 7a posició en l’aparell de salt.

Bon gust de boca en la 1a Fase Copa Catalunya de gimnastica masculina

Aquest cap de setmana s’ha disputat, al Pavelló del Castell d’en Planes Vic, la primera fase de tres de la Copa Catalunya de gimnàstica artística masculina on el club Egiba ha estat present amb diverses categories.

Pep Sanchez a la categoria de promoció 5 comença aquesta temporada amb molt bona nota aconseguint la victòria d’aquesta categoria.

En la categoria de promoció 1 l’equip format per: Jan Peñaranda 16è, Lluc Segura 19è i Biel Espinalt 20è, Unai Moreno 30è i Otger Guerrero 41è obtenen la 4a classificació per equips.

En promoció 2, l’equip format per Jan Ramos 10è, Marc Martin 37è, Adan Castell 23è i Aniol Espinalt 41è obtenen la sisena posició i Edgar Amil la 40a.

En promoció 3 Alex Peña aconsegueix la 34a posició.

En Promoció 4 l’equip format per: Arnau Martin 14è, Clifford Akyereko 24è, Alexandre Gost 28è aconsegueixen la 6a posició.

En la categoria de Nivell 1 l’equip format per Biel Diaz 6è, Pau Alberch 8è i Adam Dalmau 12è aconsegueix pujar al segon esgraó de podi sent la primera vagada que competien en aquesta categoria.

En nivell 3 i 4 els gimnastes Adrian Gea i Manel Lopez obtenen la 19a i 9a posició respectivament.

L’equip de Nivell 6 format per Alvaro Giraldez 2n, Aitor Gomez 1è, Arnau Delgado 5è, Pau Sucias 6è i Martí Estarlí 7è van aconseguir una merescuda primera posició.

Nivell 8 l’equip format per Marti Flores 2n a la general, Joan Prat 3er, Pau Bermudez 7è i Jordi March 8è van obtenir la primera posició.

En Nivell 9 Fidel Serra va realitzar una bona competició i aconsegueix pujar al segon esgraó del podi en la classificació individual.

Esperem que us hagi agradat! ^_^

#egibateam