La localitat holandesa d’Alkmaar ha estat seu, aquest cap de setmana, del Torneig Internacional Dutch Trampoline Open, l’única competició del calendari internacional de trampolí del 2018 abans del Campionat d’Europa.

Tres gimnastes de l’EGIBA han estat convocats per la federació espanyola per aquesta competició. Marc Torras en categoria absoluta masculina, Robert Vilarasau en júnior masculí i Marina Chavarria en júnior femení.

Tots tres, juntament amb Cristina Masfret, que està en la fase final de rehabilitació de la lesió que va patir durant el mundial del mes de novembre, també formen part de la convocatòria de la federació per al Campionat d’Europa de Baku, que es disputa del 12 al 15 d’abril.

Els resultats dels gimnastes del club manresà han estat molt positius. En categoria absoluta, Marc Torras va quedar 4t en la final de sincronisme, amb el manxec Jaime Ponce. Robert Vilarasau va obtenir, d’una banda, la medalla de plata per equips en la categoria absoluta (tot i que encara és júnior per edat) i a més va passar a la final individual, on va obtenir la medalla de plata. Marina Chavarria va obtenir uns resultats encara més complets, ja que es va endur l’or per equips júnior i l’or en sincronisme, amb la gallega Melania Rodríguez, i finalment la plata individual.