COMPETICIÓ 1ª FASE COPA CATALANA GRUP ESCOLARS

El passat cap de setmana, dia 06 des març es va disputar la 1ª Fase de la Copa Catalana en la categoría d’Escolars en les instal·lacions del vell congost a Manresa.

Aquest any amb motiu del covid s’ha hagut de canviar el mètode de competició, cada gimnasta és grabada amb zoom i validada per la Federació. Es competeix amb tots els aparells i un cop puntuats tots els exercicis es publica un video final de tota la competició, on fan públic els resultats de les gimnastes.

 

A la categoría Escolars A, les més petites Mia Jimenez es va proclamar primera de la general, obtenint l’or a barra i terra, la tercera posición a l’aparell de Salt i paral·leles.  Isona Codina va aconseguir la segona posición en paral·leles,  Aina García la segona posición en terra. Ariadne Rondon també es va clasificar primera de la general i va aconseguir la primera posición a l’aparell de barra i terra,  segona posición a Salt i tercer lloc en paral·leles. Lucia Roldan 3ª posición a salt.

En la mateixa categoría per equips, Nehuen Becerra, Lucia Roldan, Mia Martos i Isona Codina es van clasificar en la primera posición aconseguint l’or.

 

En la categoría Escolars B, Julia Sanchez, Laia Sanchez, Zoe Marin i Marina Sabata van obtener el primer lloc per equips i Ona Martin, Leire Soler i Enia Puig la segona posición.

En individuals Julia Sanchez  es va proclamar primera de la general obtenint el primer lloc en l’aparell de Salt, segona posición a barra i tercera a terra. Laia Sanchez segona de la general amb un primer lloc en paral.leles. Zoe Marin primera classificació a l’aparell de Salt.

 

En la categoría Escolars C, Noa Lizana obté una primera posición en barra, Iraia Lopez i Aina Macià,  empatades amb una segona posición a terra. Abril Oliveras, primera a la general aconsegueix la primera classificació a barra i la segona posició a paral·leles. i Alexandra Sinfreu la segona classificació en paral·leles. Mariona Homs segona a la general, primera posició a terra i segona posición a barra .

En la classificació per equips, l’equip format per Abril Oliveras, Mariona Homs, Irina Selga i Martina Selga s’han classificat en primera posición.  En la mateixa categoría l’equip format per Aina Macia, Ona Santolaria, Fiona Masfret i Aina Ramirez han obtingut una segona posición. L’equip format per Noa Lizana, Julia Mir, Iraia Lopez i Martina Ruiz en la tercera.

 

En la categoría Escolars D, Vera Martinez es classifica en primera posición en l’aparell de Salt i segona a paral·leles. Awka Becerra aconsegueix la segona posición a paral·leles i Emma Claret tercera posición a salt. Per equips Carla Cerezo, Vera Martinez, Mireia Montaner i Berta Ratera van obtenir la primera classificació.

By |2021-03-17T18:08:28+01:00març 17th, 2021|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment