1ª Fase Copa Catalana GAM

Aquest cap de setmana s’ha disputat al Poliesportiu Can Parellada de Sant Boi de Llobregat, la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística masculina.

En Promoció 5 Pep Sanchez aconsegueix l’or seguit dels seus companys Manel Lopez 2n i David Pujol 3er i aconsegueixen la primera posició per equips.

En la categoria de promoció 1 l’equip format per Unai Muñoz, Otger Guerrero, Quim Martinez i Maximiliano Otin obtenen la 4a classificació per equips a tant sols 3 dècimes del podi. En promoció 2 l’equip format per Jan Ramos, Marc Martin, Lluc Segura i Unai Moreno obtenen la sisena posició. En Promoció 3, Alex Peña, Yeray Casas i Edgar Amil obtenen la 6a posició. L’Arnau Martin, en Promoció 4 aconsegueix també la 6ª posició.

El gimnasta Manresa Biel Diaz es proclama campió en Base 2 i l’acompanya Pau Alberch en la tercera posició. En Base 3 Adan Castell obté la 9 classificació.

L’equip de Via Olímpica 6 format per Alvaro Giraldez, Aitor Gomez, Arnau Delgado, Pau Sucias i Martí Estarlí pujan al podi en la primera posició.

Martí Flores guanya la categoria de Via Olímpica 8 davant de rivals amb molt bon contingut.

En Via Olímpica 9 l’Andorra Joan Prat puja al segon lloc del podi.

Enhorabona!!

By |2019-03-04T18:56:24+01:00març 4th, 2019|GAM|0 Comments

Leave A Comment