L’Equip femení del EGIBA i Robert Vilarasau, Campions de Catalunya absoluts

Aquest cap de setmana, s’ha celebrat a les instal.lacions CEM la Verneda, el Campionat de Catalunya de la modalitat de trampolí.

L’equip Absolut Femení, format per Marina Chavarria, Cristina Masfret i Naira Rexach es van proclamar Campiones de Catalunya Absolut, així com Naira Rexach campiona individual absoluta i Cristina Masfret subcampiona. Per altra banda Robert Vilarasau va obtenir el títol individual masculí Absolut i Maria Chavarria campiona individual Júnior.

Pel que fa a les més petites, Mar Morava aconseguir una 3ª posició en la categoria Infantil Minitramp.

Amb aquests resultats, els nostres gimnastes del EGIBA, tanquen una temporada d’impressionants èxits esportius a nivell internacional, preparats per afrontar un 2019 amb importants reptes a nivell Mundial.

By |2018-12-24T16:17:46+01:00desembre 24th, 2018|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment