L’EGIBA participa en el 4º Torneo Guadalquivir de Sevilla

Cap de setmana se celebra al Centro Deportivo Ifni de Sevilla el 4t Trofeo Guadalquivir de gimnàstica artística. Aquesta competició neix de la idea de fomentar i promocionar la pràctica de la gimnàstica artística, oferint la possibilitat als/les gimnastes de diferents nivells esportius de compartir una experiència única, disfrutant així dels valors que s’adquireixen entrenant i que s’acabaràn assolint competint amb esportistes del territori nacional.

L’equip Egiba hi estarà present en les categories femenines de Kids División B i Pre Kids División B corresponents a les Base 3 i 4 d’aquí.

Les nenes de Base de l EGIBA competeixen en el Torneo Guadalquivir de Sevilla

Les gimnastes que representaran el Club EGIBA en aquesta competició andalusa son: Martina Closa, Abril Hidalgo, Noa Delgado, Alba Valverde, Rut Thomen, Astrid Jándula, Emma Santibañez, Clàudia Serrano, Carla Cerezo, Berta Bayona, Laia Monteagudo, Laia Sosa, Queralt Alonso, Ruth Flores, Alba Lopez i Ariadna Rosell, amb les entrenadores Laura Ferrer i Laia Obradors.

Molta sort noies!! Segur que ho feu genial 😀

By |2018-04-27T19:32:44+02:00abril 27th, 2018|GAF|0 Comments

Leave A Comment